Nuorisovalmennusryhmä

NUORISOVALMENNUSRYHMÄ (yli 13 -vuotiaille)

Ryhmän toiminta perustuu tavoitteelliseen harjoitteluun, mutta ryhmässä urheileminen ei edellytä kilpailemista. Myös tässä ryhmässä keskitytään sekä lajitekniikoihin että ominaisuuksien kehittämiseen. Ennakkoilmoittautuminen 29.5. mennessä!

HARJOITUKSET (1.6.-16.8.)

• Maanantai klo 15-17
  • Torstai klo 17-19
  • Kolmas harjoitus, jonka ajankohta vaihtelee viikoittain mm. kisat huomioiden
  • Jos viranomaismääräysten takia yhteisharjoitukset loppuvat, ryhmän harjoittelu jatkuu 'etävalmennuksena' aina 16.8. saakka.
HARJOITUSMAKSUT
  • 1 harj/vko 45 € (ei sis. lisenssiä)
  • 2-3 harj/vko 110 €(ei sis. lisenssiä)

Harjoitusmaksu maksetaan yu-jaoston tilille FI51 4747 1020 0134 60 15.6.2020 mennessä. Viestikenttään NV-ryhmä ja urheilijan nimi.

HARJOITUSMAKSUT SISÄLTÄVÄT
  • Ohjatut harjoitukset
  • Kaikilla 10-17-vuotiailla on mahdollisuus osallistua Virkiän joukkueeseen Seuracupin osakilpailuissa

Lisäksi seura maksaa urheilijoiden osallistumismaksut seuraaviin kilpailuihin:

• 9-15-vuotiaiden kaikki sisukisat (=piirinmestaruuskilpailut),
  • Aluemestaruuskisat
  • SM-kilpailut (seura mahdollisesti tukee SM-kisamatkoja myös muuten taloudellisesti osallistumalla matka- ja majoituskustannuksiin)

Maksuhuojennukset: Perheillä, joilla on taloudellisia vaikeuksia vanhempien työttömyyden, sairauden tms. syyn takia, voivat hakea alennusta harjoitusryhmämaksuihin. Tätä tarkoitusta varten YU-jaostolle on perustettu lasten urheilua tukemaan REILUN PELIN –rahasto.Alennus voi olla myös kokonaan vapautus maksusta. Lue lisää REILUN PELIN rahastosta toisaalta kotisivuiltamme.

ILMOITTAUTUMISET