Harrastemaksut

Tammikuussa maksettavista harrastemaksuista ei lähetetä erikseen laskua, vaan maksut hoidetaan itse suoraan jaoston tilille. Kun harrastemaksu on maksettu, jaosto maksaa suunnistajan lisenssimaksun. HUOM: Edellisen kauden lisenssi päättyy tammikuun lopussa, joten maksa harrastemaksu viimeistään 27.1.2020, jotta vakuutusturvasi pysyy katkeamattomana voimassa!

Harrastemaksuun sisältyy myös Virkiän jäsenmaksu (10 e/vuosi).

Aikuisten ja H/D11-20 -sarjoissa kilpailevien maksut seuraavasti:

• 19-vuotiaat ja vanhemmat 175 € (sisältää 102 e vakuutuksellisen lisenssin)
  • 18-vuotiaat ja nuoremmat 135 € (sisältää 19-39 e vakuutuksellisen lisenssin)

Kilpasuunnistajan maksuun sisältyvät:

• vakuutuksellinen lisenssi
  • viikkoharjoitukset
  • kotileirit
  • muut leirit omavastuu-osuuksin
  • kilpailumaksut pl. rastiviikot

10 vuotta täyttävien ja nuorempien lasten harrastemaksu jakautuu talvikauteen ja kesäkauteen:

• Jos lapsi osallistuu sekä talvikauden harjoituksiin (kuntopiiri ja sisäsuunnistus, yht. 30 harj.kertaa) että kesän suunnistuskouluun (20 harj.kertaa), harrastusmaksuna maksetaan tammikuussa 40 € ja suunnistuskoulun alkaessa keväällä 70 €.
  • Jos lapsi osallistuu vain kesän suunnistuskouluun, maksetaan suunnistuskoulun alkaessa 70 €.

Jos Jos suunnistuskoulussa useampia sisaruksia, kesäkauden maksu on 100 € + (sisarusten määrä x 10 e Virkiän jäsenmaksua). Talvikauden suunnistuskoulumaksu (yllä) maksetaan jokaisesta sisaruksesta. Esim. kaksi sisarusta osallistuu kesän suunnistuskouluun => Harrastemaksut: 100 e suunnistuskoulumaksu + 2x10 e jäsenmaksu = 120 e.

Lisää tietoa lisenssistä löytyy https://www.suunnistusliitto.fi/liitto/lisenssi/.

Muut: Harrastemaksu ilman lisenssiä 90 € (sisältää viikkoharjoitukset).

Tilinumero: FI26 4747 1020 0433 01
Viestikenttään teksti: ”Harrastemaksu/suunnistajan nimi”

TÄRKEÄÄ! Jos sinulla ei ollut viime kaudella suunnistuslisenssiä, harrastemaksun maksamisen jälkeen sinun tulee luoda tunnus/kirjautua Suomisport-palveluun (www.suomisport.fi) ja luoda oma sportti-ID. Ilmoita ID tämän jälkeen Juhalle (045-1283890), jonka jälkeen id:n liitetään tietoihisi Irmassa ja seura voi maksaa lisenssisi.

TÄRKEÄÄ! Jos et hanki vakuutuksellista lisenssiä, koska sinulla on jo oma vakuutus, kannattaa ehdottomasti varmistaa vakuutuksen kattavuus vielä vakuutusyhtiöstä. On tiedossa tapauksia, että vahingon sattuessa lopulta vain suunnistuslisenssi on korvannut tapaturman kuluja. Jos päädyt hankkimaan vakuutuksettoman lisenssin, voit vähentää maksettavasta harrastusmaksusta vakuutuksen osuuden.

Jos harrastemaksuista tai lisensseistä on kysyttävää, ota yhteyttä 040-8241533/Lassi.